BESTÄLLNING
- Vi tar emot beställningar via telefon och mail.
- Beställningen är ej bindande förän vi ska återkomma med en skriftlig bekräftelse.
- Vi önskar er beställning senast 4 dagar före ditt arrangemang, men vi försöker givetvis att hjälpa dig om du är ute i sista minuten.
- Minsta antal att beställa för står vid varje meny. Det betyder att du som minst måste beställa detta antal portioner av en och samma rätt.
- Ändring av antal personer kan göras senast vardagen innan leverans, i annat fall debiteras fullt pris.
- Vi ordnar specialkost till dom som önskar det, och märker upp det tydligt.
LEVERANS & RETUR
- Under vardagar innan kl 17:00 inom 1 mil från Jönköping Centrum område är leveranspriset 300kr per utkörning d.v.s. 600kr tur och retur.
- Vardagar efter kl 17:00 samt helger tillkommer 150kr per utkörning.
- Leveranser utanför Jönköping område är priset efter överenskommelse.
- Det går givetvis bra att hämta er beställning hos oss och ni är varmt välkomna att göra det på Östra Storgatan 39. Returerna lämnar ni tillbaka efter överenskommelse.
- Ifall ni bokat porslin och linne går det naturligtvis bra att hämta detta dagen innan eller när som passar bäst.
UPPLÄGGNINGS
- Varm mat levereras i värmeboxar. Kall mat levereras i kylboxar eller plastbackar.
- Vi kan även leverera maten kall om ni föredrar att värma den själva.
- Om inte annat överenskommits lägger vi upp maten på engångsfat.
- Om ni vill att vi leverera maten i porslinsfat inklusive med serveringsbestick, tillkommer 10% tillägg på ordinarie pris.
- För dig som har beställt buffén, finns det möjlighet att ladda ner etiketter för utskrift.
PRISER- & BETALNINGSVILLKOR
- Privatpersoner betalar vid avhämtning med kontant eller kontokort.
- Om leverans är bokad gäller kortbetalning till våra chaufförer med förbokning (ej kontant)
- Vid leverans till företagskunder faktureras med 20 dagar netto eller kortbetalning.
- Företag bekräftar faktureringsadress med ev referens per E-post innan vi levererar maten.
- Faktureringsavgift på 40 kr tillkommer.
- Samtliga priser är inkl. moms.
SERVERINGSPERSONAL
- Serveringspersonal 300 kr per timme.
- Serveringspersonal kvällar från 17.00 och helger 350 kr per timme
- Hovmästare/ projektledare 450 kr per timme
- Kock 350 kr per timme
- Kock kvällar från 17.00 och helger 400 kr per timme
- Minsta debitering av personal är fyra timmar.
- Tiden inkluderar avfärd från vårt leveranskök till och med ankomst till vårt leveranskök efter avslutat arbetspass.
- Personal kan du hyra av oss i samband med matbeställning. Dessvärre kan du inte enbart hyra serveringspersonal av oss.
- All vår personal är försäkrad och i priserna ingår sociala avgifter och skatter.
HYR UTRUSTNING
- Tallrik, vattenglas, vinglas och bestick 25 kr per kuvert
- Extra glas 5 kr st
- Extra tallrik 5 kr st
- Kaffeporslin 10 kr st
- Linneduk 45 kr st
- Linneservett 15 kr st
- Servetter Tingstad Premium/Stil 5 kr st
- Servetter med dispenser 3 kr st
- Keramisk värmeplatta Stayhot 620×420 mm 45 kr st
- Elektrisk chafing dish GN 1/1 med lock 40 kr st
- Inget av det ni hyr behöver sedan diskas. Det är enbart att ställa direkt ner i sina respektive emballage.
- Vid kross eller försvunnet gods debiteras inköpspris. Var därför noggranna med att packa tillbaka allt i respektive emballage.
Vi förmedlar även bord, stolar, dekorationer och annat som kan tänkas behövas.
Varmt välkommen till oss på La Locandiera !
Kontakta oss
Working Hours
- Mån-Tis-Ons-Tors 16.00 - 22.00
- Fredag: 16.00 - 22.00
- Lördag: 16.00 - 22.00
- Söndag: Stängt
Varmt välkommen till oss på La Locandiera !
Kontakta oss
Working Hours
- Mån-Tis-Ons-Tors 16.00 - 22.00
- Fredag: 16.00 - 22.00
- Lördag: 16.00 - 22.00
- Söndag: Stängt